I dzień 12.II.2016r. temat warsztatów: AUTORSKIE MENU

piątek 17.00-20.00 3h

Przygotujemy 4 potrawy i 2 desery:

  • Dwie przystawki: tatar z łososia z kawiorem, carpaccio wołowe z oliwą truflową
  • Dwa dania główne: idealny stek wołowy z sosem winnym, przegrzebki z purre marchewkowo-kokosowym
  • 2 desery: suflet czekoladowy, idealna tarta

II dzień 13.II.2016r. temat warsztatów: Mięso, ryby i owoce morza

Sobota  10.00-16.00 6h

Przygotujemy 8 potraw i 2 desery:

  • Dwie przystawki: przegrzebki z oliwą truflową, wędzony tatar wołowy
  • Cztery dania główne: idealna jagnięcina w pistacjach z purre z wasabi, krewetki w 3 odsłonach, własnej roboty makaron z owocami morza, orientalne pierożki
  • Dwie zupy: bulion z kaczki z orientalną nutą, krem z owoców morza
  • 2 desery: beza z cytrynową nutą, trufle czekoladowe w 3 smakach

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.